Groepstraining

“Praktisch, inzicht gevend, systematisch en inspirerend”

Waarom een groepstraining?

Tijdens een groepstraining werk jij individueel aan je leerdoel en leer je tegelijkertijd van anderen. In een kleine en veilige groep met gelijkgestemden bespreek je je uitdagingen, reflecteer je op je eigen situatie en krijg je praktische tips en handvatten die je meteen in de praktijk kunt brengen.

Alle trainingen kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden. Het minimum aantal deelnemers voor de online trainingen is drie. Voor fysieke trainingen geldt een minimum aantal deelnemers van zes. De data worden in onderling overleg vastgesteld zodra het minimum aantal deelnemers bereikt is. De fysieke trainingen zullen plaatsvinden in de omgeving Den Haag / Delft.

Dit zijn de mogelijkheden voor een groepstraining:

Time & zelfmanagement

Persoonlijk & interpersoonlijk leiderschap

Loopbaan heroriëntatie & transitie

Time & zelfmanagement

“Omgaan met jezelf”

Doel

Een effectievere en efficiëntere tijdsbesteding en daardoor het bereiken van meer en betere resultaten en een betere persoonlijke effectiviteit.

Inhoud

Deel 1: Je krijgt inzicht in de manier waarop je keuzes maakt en prioriteiten stelt. Je krijgt methoden, technieken en praktische handvatten aangereikt om tot een beter time management te komen. Je gaat werken met doelen stellen, planningen maken, prioriteiten stellen en je productiviteit verbeteren. Praktisch en motiverend.

Deel 2: Je ontdekt je persoonlijke drijfveren en hoe deze je keuzes beïnvloeden. Je krijgt inzicht in je eigen valkuilen op het gebied van time management en hoe je hier effectief mee kunt omgaan. Je onderzoekt belemmerende overtuigingen die een rol spelen bij het veranderen van ineffectief gedrag. Deze training maakt gebruik van het TTISI-drijfverenprofiel. Onthullend en inzicht gevend.

Duur

Vier dagdelen + 1 online speed coaching + drijfverenanalyse rapport

Interesse?

Neem contact op via het contactformulier als je interesse hebt in de Groepstraining Time & zelfmanagement.

Brochure

Download hier de brochure Time & zelfmanagement.

Persoonlijk & interpersoonlijk leiderschap

“Omgaan met anderen”

Doel

Een betere zelfsturing en een effectievere interactie met je professionele omgeving om daarmee je eigen situatie te managen in plaats van gemanaged te worden.

Inhoud

Je krijgt methoden en technieken aangereikt om zelf je situatie te gaan sturen en invloed uit te oefenen op je omgeving. Je leert je interpersoonlijke vaardigheden te verbeteren, zoals “nee” zeggen, voor jezelf opkomen, luisteren en proactief handelen. Je krijgt handvatten hoe je effectief met anderen kunt omgaan en op een positieve manier gebruik kunt maken van de verschillende rollen en belangen in je werkomgeving. Je gaat hierbij werken met je eigen cases en die van je mededeelnemers. Uitdagend en vertrouwen gevend.

Duur

Vier dagdelen + 1 online intervisiesessie

Interesse?

Neem contact op via het contactformulier als je interesse hebt in de Groepstraining Persoonlijk & interpersoonlijk leiderschap.

Brochure

Download hier de brochure Persoonlijk & interpersoonlijk leiderschap.

Loopbaan heroriëntatie & transitie

De exacte inhoud van deze training is nog in ontwikkeling. Je kunt hier wel al de brochure downladen. Brochure Loopbaan heroriëntatie & transitie.

Interesse?

Neem contact op via het contactformulier als je interesse hebt in de Groepstraining Loopbaan heroriëntatie & transitie.

Brochure

Download hier de brochure Loopbaan heroriëntatie & transitie.