Loopbaancoach Den Haag

Waarom een loopbaancoach in Den Haag?

Plezier, energie, voldoening: dat is wat je werk je zou moeten geven toch? Maar wat als dat nu niet (meer) zo voelt? Hoe kom je erachter wat jíj precies nodig hebt in jouw werk en werkomgeving? En hoe kun je daar komen? Herken je deze vragen? Dan is het tijd voor een loopbaancoach in Den Haag. Met een loopbaancoach ga jij in Den Haag op zoek naar de antwoorden op de vragen: Wie ben ik? Wat kan? Wat wil ik?

Loopbaancoach Den Haag - Sandra de Koning

Voor wie is de loopbaancoach Den Haag?

Je ervaart dat je geen zin meer hebt in wat je doet, je wordt er niet meer blij van, je voelt je onvervuld. Je wilt misschien wel iets nieuws, iets anders. Je wilt echte voldoening halen uit je werk, met plezier, energie en passie en zonder stress en compromissen. Dan kan het tijd zijn voor een nieuwe loopbaanstap. Maar wat? En hoe? De loopbaancoach Den Haag helpt jou deze antwoorden te vinden.

Maar ook als je geen plezier meer ervaart in je werk, een hoge werkdruk en stress ervaart en je daardoor ontevreden bent over jezelf of teleurgesteld in jezelf kan de loopbaancoach in Den Haag je verder helpen. Of je ervaart dat je niet meer voldoet, dat het lijkt alsof je het niet meer kan, je voelt je misschien wel uitgerangeerd. Ook dan kun je terecht bij loopbaancoach Den Haag.

Vraag nu een gratis intakegesprek aan

Direct een intakegesprek inplannen? Dat kan!

Heb jij te maken met...

  • (te) hoge werkdruk
  • geen plezier in werk
  • verandering op werk
  • geen energie van werk
  • onvervuld in werk
  • geen voldoening uit werk

Dan bij je aan het goede adres. Of je nu een young professional, een ervaren professional of een senior professional bent. Iedereen kan hiermee te maken krijgen. Je hebt er niet om gevraagd, soms overvalt het je, soms zie je het aankomen. In alle gevallen geldt, blijf er niet mee zitten, trek aan de bel, schakel hulp in. Je bent niet alleen. Werkdruk neemt alsmaar toe.

In 2024 heeft meer dan 35% van alle werkenden last van te hoge werkdruk.

Als je in de zorg, onderwijs of zakelijke dienstverlening werkt geeft bijna 50% aan in 2024 last te hebben van te hoge werkdruk. Te weinig mensen en te hoge verwachtingen zijn veelvoorkomende oorzaken. Met de loopbaancoach den haag kom jij erachter wat jij hieraan kunt veranderen, wat jij nodig hebt in je werk en werkomgeving en hoe jij dit kunt bereiken door effectieve communicatie en leiderschap.

Bekijk voor meer informatie de vraagstukken.

Wat doet de loopbaancoach Den Haag?

Tijdens een traject word jij begeleid om iets dat jij wilt, te verbeteren of te veranderen in je werksituatie of in het vinden van een betere werk/privé balans. In een individuele coaching werk je richting je eigen coachdoel. Je coachdoel komt voort uit een vraag over je huidige situatie. We gaan samen voor jouw specifieke situatie en vraag op zoek naar een antwoord of oplossing. Een goede basis is het opstellen van je drijfverenprofiel: Waarom doe jij de dingen die je doet en maak jij de keuzes die je maakt? Daarna krijg je in 3 tot 8 sessies een heldere oplossing voor jouw vraag of probleem. Alle trajecten zijn maatwerk.

Wil je meer weten over de werkwijze van KLEUR!? Neem dan een kijkje op de pagina Werkwijze.

Wie is de loopbaancoach Den Haag?

Ik ben Sandra de Koning (1968, opgeleid als wiskundig ingenieur). Ik begon mijn professionele loopbaan in het bedrijfsleven, waar ik ervaring opdeed in technisch projectmanagement, IT-management en human resource management. Sinds 2008 ben ik actief als zelfstandig coach en trainer van professionals. Mijn expertise bevindt zich op het gebied van persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling, vooral in inhoudelijk gedreven omgevingen, zoals IT, techniek, onderzoek, onderwijs, gezondheidszorg en finance. Ik ben NOBCO gecertificeerd met een internationale EIA certificatie. En inmiddels al meer dan 15 jaar ervaren als loopbaancoach in den haag.

Meer weten? Neem een kijkje op de pagina Wie is KLEUR!

Laten we kennis maken!

Stuur vrijblijvend een bericht via het contactformulier.

Wat brengt een loopbaancoach in Den Haag?

Met de loopbaancoach in den haag bereik je echte resultaten. Je ervaart weer plezier in je werk, je kunt beter ‘nee’ zeggen en je grenzen respecteren. Of je toont meer leiderschap naar jezelf en anderen en doet wat écht bij je past. Of je hebt een hele nieuwe richting gevonden en ervaart nu echte voldoening in je werk en leven. Jij hebt in ieder geval het heft in eigen handen genomen en je werk (en leven) ten positieve veranderd, in beweging gezet en jezelf verder gebracht. Je voelt je weer geïnspireerd.

Meer informatie over dit onderwerp is te vinden op de pagina Klantervaringen.

Hoe start ik met de loopbaancoach Den Haag?

Neem contact op via het contactformulier of vraag een intakegesprek aan. Dit is altijd vrijblijvend en kosteloos. Met een intakegesprek verplicht jij je tot niets, behalve jouw situatie en vraag open en eerlijk met mij delen. Liefst fysiek, maar online is natuurlijk ook mogelijk. De duur is maximaal een uur. Na het intakegesprek zal ik je maximaal twee keer benaderen met de vraag of je klaar bent om de volgende stap te zetten. Ben jij nieuwsgierig naar jezelf en wil jij ook je zelfbewustzijn, zelfregie en zelfverwezenlijking vergroten? Dan daag ik je uit om uit je comfortzone te komen en contact op te nemen.