Wie is KLEUR!

Ik ben Sandra de Koning (1968, opgeleid als wiskundig ingenieur). Ik begon mijn professionele loopbaan in het bedrijfsleven, waar ik ervaring opdeed in technisch projectmanagement, IT-management en human resource management. Sinds 2008 ben ik actief als zelfstandig coach en trainer van professionals. Mijn expertise bevindt zich op het gebied van persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling, vooral in inhoudelijk gedreven omgevingen.

In mijn vrije tijd doe ik aan:

Tuinieren

Tuinieren

Zeezeilen

Zeezeilen

A capella zingen

A capella zingen

Ik houd van puzzelen en het vinden van de juiste ‘sleutels’. Daarnaast houd ik van analyses, ordenen en structureren, inzichten brengen en ervaringen delen. En ik integreer graag diverse invalshoeken, zowel wetenschappelijk als intuïtief, tot wat ik innerlijke wijsheid noem: het praktisch toepasbaar maken van universele principes op persoonlijke situaties en uitdagingen om tot een uniek antwoord of oplossing te komen. Wanneer ik werk met jonge wetenschappers van over de hele wereld omschrijf ik mijn passie dan ook altijd als “I like to puzzle on people”.

Mijn tools: ongeremde nieuwsgierigheid, onderbouwde deskundigheid en spot-on intuïtie.

Mijn drijfveer: beweging en persoonlijke groei creëren uit situaties van stilstand en chaos, met mijn werk impact maken op de levens van anderen. Mensen ontwikkelen en verder brengen is dan ook de rode draad in mijn loopbaan geworden.